Meubelstoffeerderij Markink legt vloeren in Haaksbergen en omgeving

Kies voor duurzaamheid, kies voor een pvc-vloer

Tot voor kort werden pvc-vloeren vooral gebruikt in kantoorpanden. Het materiaal is slijtvast, makkelijk te onderhouden en goedkoper dan vergelijkbare vloeren van bijvoorbeeld vinyl. Precies daarom ontdekken ook steeds meer particulieren de voordelen van pvc. Stoffeerderij Markink legt deze vloeren al jaren en laat u graag zien hoe mooi een pvc-vloer kan zijn. 

Ook een pvc-vloer laten leggen, thuis of op kantoor?

De afkorting pvc staat voor polyvinylchloride. Veel mensen kennen het materiaal vooral van de gele buizen die elektrische draden bij elkaar houden. Maar pvc is enorm veelzijdig en wordt, behalve voor vloeren, veel gebruikt in raamkozijnen en speelgoed. In onze showroom in Haaksbergen ligt ook zo’n prachtvloer van pvc.

Professioneel gelegd

Het leggen van een pvc-vloer is een lastige klus. De vloer moet eerst zorgvuldig geëgaliseerd worden, voordat de pvc-laag kan worden gelegd. Laat uw vloer daarom leggen door Stoffeerderij Markink. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van pvc-vloeren en klaren de klus vlug. Zo kunt u snel van uw prachtige vloer genieten.

Meer informatie?

De voordelen van pvc

Een pvc-vloer van Stoffeerderij Markink in uw woning of kantoor? 
Dan bent u gegarandeerd van een topproduct:

  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weinig contactgeluid van bureaustoelen, hakken, etc.
  • 20 jaar garantie