Meubelstoffeerderij Markink (her)stoffeert uw meubels

Met nieuw textiel creëert u een compleet nieuwe look

Stoffeerderij Markink begon in 1989 met het opnieuw bekleden van zitmeubelen. De afgelopen decennia hebben wij honderden eetkamerstoelen, fauteuils, banken en divans voorzien van een nieuwe laag textiel. U hoeft uw meubels niet weg te gooien als de bekleding versleten is: nieuwe bekleding is minder kostbaar en gaat weer jaren mee.

Weggooien zonde? Geef uw meubels een tweede leven

Meubels zijn in de meeste huishoudens een flinke investering. U rekent erop dat uw spullen jaren meegaan, maar uw smaak blijft zich ontwikkelen. Soms wilt u gewoon iets nieuws. Koop dan niet steeds een nieuw interieur, maar laat Stoffeerderij Markink u adviseren over een nieuw jasje voor uw stoel of bank. Uw meubelstuk is weer als nieuw.

Oud wordt nieuw

Natuurlijk gaan meubels ook wel eens kapot. Door slijtage, ouderdom, of door huisdieren met iets te scherpe nageltjes. Stoffeerderij Markink kan uw meubelstuk er weer uit laten zien alsof u het net gekocht heeft, met bekleding die (bijna) exact hetzelfde is als het origineel. Wij beschikken over een duizelingwekkend aantal stoffen, in verschillende kleuren, materialen en dessins. Zo is er altijd wel een stof die lijkt op de originele bekleding.

Meer weten?
leren bank bekleden, trap stofferen, herstofferen stoel, herstofferen bank

Markink maakt het, ook in leer

Leren meubels hebben een luxe, tijdloze uitstraling. Bovendien gaat de bekleding jaren mee en is leer zeer geschikt voor intensief gebruik. Stoffeerderij Markink bekleedt en herbekleedt uw meubels ook in leer. 

 

Meer weten?