Stoffeerderij Markink: zo veel meer dan een meubelstoffeerderij

Nieuw interieur shoppen in de regio Haaksbergen?

Wij geven niet alleen uw oude meubels een tweede leven, maar verkopen ook nieuwe meubels vanuit onze showroom in Haaksbergen. Bekijk de eindeloze mogelijkheden bij Stoffeerderij Markink. 

Passend advies bij elk budget

Zoekt u nieuwe eetkamerstoelen? Wilt u een salontafel die past bij de rest van uw interieur? Of bent u al tijden op zoek naar een heerlijke stoel om met een goed boek in weg te kruipen? In onze showroom vindt u tal van meubelen in elke stijl en voor elk budget. Wij verkopen onder meer:

  • Banken en bankstellen
  • Fauteuils

We hebben een uitgebreid en wisselend assortiment. Op deze pagina vindt u een aantal stukken uit onze collectie. Voor het complete en actuele aanbod nodigen we u van harte uit in onze showroom.

Maatwerk

Markink Stoffeerderij produceert maatwerk aan de hand van uw wens. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u stofferen. Denk bijvoorbeeld aan een bank met een speciale vorm of een complete zithoek. Ongeacht de omvang van de opdracht wordt er geluisterd naar uw wensen en behoeften. U bepaalt de kwaliteit, de uitstraling en afmetingen en wij leveren vervolgend werk op. Daarnaast passen wij ook complete stoelen aan voor mensen met rugklachten. Wij produceren of stofferen waar u naar zoekt.

Kom langs